vineri, 10 iulie 2009

NOUL ZIAR A APARUT!


Noul ziar a aparut! Ca sa nu mai pun imaginile am sa scriu doar titlurile stirilor.

In prima stire ne este spus faptul ca MUSICJAM va incepe pe 17 iulie si se va termina pe 26 iulie. Este un eveniment foarte mult asteptat pentru ca anul trecut s-a dat un tricou cu Music Jam pentru non-membrii. Asa ca merita sa mergeti!

In a doua stire ne este laudat Senseiul pentru ca s-a distrat foarte bine cu Elevii lui, desi multa lume se plange ca a stat prea putine zile iar camerele erau mereu full. In ziar puteti sa gasiti si un interviu luat lui Sensei.

In a treia stire ne este prezentat RUBY AT THE RUBY care va incepe din nou in The Stage. NU uitati sa mergeti la postul de pe blogul nostru in care v-i se prezinta cum puteti sa faceti rost de pinul ascuns.

In a patra stire n-i se spune ca melodiia din THE RUBY AT THE RUBY va tine din data de 10 iulie pana in 13 august. NU O RATATI! Se pare ca va tine multe zile.

In a cincea stire din ziar n-i se aduce la cunostinta ca a aparut noul CATALOG DE IGLOO-uri. El va tine din data de 17 iulie pana in data de 20 august. Zvonurile spun ca noile igloo-uri vor fi pe tema desco, datora MUSICJAM-ului.

Acestea sunt toate stirile. In ziar sunt si jocuri, asa ca NU il RATATI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii.

Echipa Club Penguin Romania!